Pressarfötter

Denna djungel av pressarfötter…

När jag var på Sy- och hantverksfestivalen i helgen så blev jag så sugen på att skaffa lite specialpressarfötter till min overlock, speciellt sugen var jag på rynkfoten. Tänk att rynka, sy fast och kasta en volang i ett enda moment! Sagt och gjort, rynkfot fick det bli! Nu har jag testat den och den är så kul!

Jag har tänkt att göra en liten serie med olika pressarfötter, både till overlock och till den vanliga symaskinen. Detta blir därför den första filmen. Att använda rätt pressarfot underlättar sömnadsarbetet och ökar syglädjen!

Jag önskar dig en härlig syvecka med fint väder!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s