Pressarfötter

Ännu en pressarfot till Overlocken!

Igår visade jag rynkfoten till overlocken. Jag har fått förfrågningar om den passar till alla maskiner. Tyvärr har varje märke sina pressarfötter, så välj en som passar just din overlock! Jag hade för länge sedan en Pfaff overlock, den hade en rynkfot som såg exakt ut som denna, men passade inte till min nya maskin (Juki). Sy- och overlocksmaskiner av olika märken kan ha samma tillverkare. Kolla innan du köper nya pressarfötter, kanske kan de gamla passa. Bemärk dock att det ofta är nålarna som ‘slår i’ så var försiktig.

Idag visar jag hur resårfoten fungerar. Den kan se lite olika ut mellan olika märken men funktionen är densamma. Jag hoppas att filmen kan hjälpa dig även om din resårfot inte ser riktigt exakt lika dan ut. Här syr jag fast 10 mm bred resår, men det blir ännu bättre med 6 mm bred resår, men den var helt slut i min resårlåda! :-O

Hoppas att du får en fin och syig onsdagskväll!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s