Lite av varje

Snälla, ha tålamod med mig just nu! :-)

Nu är vi där igen… slutet av maj månad och det blir helt tyst från mig. Till och med personalen i tygaffären kommenterade att de inte sett mig på ett tag. Jag är ju lärare och just i slutet av terminen med omdömen och betyg och alla analyser, så har jag så mycket på jobbet. Jag har ju dels full pott med lektioner hela veckan, är arbetsledare i mitt arbetslag och skolans schemaläggare. Jag erkänner, jag har inte brist på arbetsuppgifter just nu!… Men ha tålamod, snart är det symester! 😀 LÄNGTAR! Kram på er alla härliga tålmodiga följare! Snart kommer fler filmer!

Jag önskar dig en syig helg!

/Christina ❤

Bifogar en liten bild på mig när jag är på jobbet… i orange, så klart! 😀

Annons

2 kommentarer på “Snälla, ha tålamod med mig just nu! :-)

  1. Klart att vi har saknat dina snuttar. Det kan nog ingen sticka under stol med. Men vi förstår att du som är lärare säkert har mycket innan sommarlovet, precis som du skriver. Och känn ingen press för oss. Tror att jag kan skriva för oss alla. Finns många fina snuttar att titta på och lära av. Kram. Sirpa

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s