Lite av varje

Syr inför Midsommar i Hyllinge!

I vår lilla by Hyllinge firas det klassiskt Midsommarfirande varje år i Kastanjeparken. I år är jag med och fixar och ska sälja lotter och sånt. Då MÅSTE jag ju ha lämplig klädsel, eller hur? En tur till Zannaz resulterade i detta läckra midsommartyg (jag ville köpa ett som var betydligt diskretare men blev totalt nerröstad av Zanna, Mia och Lena) jag är så nöjd! Jag har inte hunnit sy något alls på flera veckor så det var härligt att få igång den dubbla bandkantaren på Jukin igen och se hur fint det blir! Det fick bli ett par matchande tights till, skönt & praktiskt om det blir blåsigt på midsommarafton… 😉

Jag önskar er alla en syig midsommar!

/Christina ❤

PS! Bor du i närheten? Välkommen till Hyllinges midsommarfirande i Kastanjeparken (på Parkgatan) klockan 14-16 på midsommarafton, så ses vi där! Det finns midsommarstång, sång, dans, fiskdamm, chokladhjul och lotterier och ganska mycket folk. Ta med kaffekorg! Självklart finns det lotteri med alster från Christinas sytips!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s