Sytrix

Sy en dragkedja i ett byxben utan sidsöm

Idag när jag skulle sy ett par korta vita tights så var jag rädd att de skulle se ut som pyjamasbyxor om jag bara sydde dem efter mitt gamla vanliga mönster. Så jag bestämde mig för att sy dit dragkedjor i sidorna nertill, jag tycker att det är så fint. Efter lite letande i mina gömmor hittade jag två lika dana dragkedjor av dålig kvalité, de saknar nämligen mekanismen som gör att en dragkedja i ett par byxor inte åker ner direkt. Detta blir perfekt, tänkte jag, för här har ju detta ingen betydelse. Jag älskar när jag kan ta till vara gammalt material som legat länge i gömmorna. Det blev ett par härliga korta somriga tights!

Jag passade på att filma detta så nu kan du också göra detta, det är inte så svårt!

Hoppas att du har en härligt syig söndag!

/Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s