Lite av varje

T-tröjor till maken

Jag tycker att det är svårt att hitta snygga mönstrade tyger till vuxna män. Då menar jag till dem som inte vill ha roliga lite galna mönster med t ex grävmaskiner eller verktyg på.

Men nu har jag i alla fall hittat ett tyg som jag gillar och som jag tycker passar till min man. Därför passade jag på att köpa det i tre färgställningar. Alla tre är klara, faktiskt, men bara den röda är invigd. Själv tycker jag att den svarta är snyggast. Nu ska jag sy lite toppar till mig själv, tror jag.

Ha det syigt och gott!

/Christina ❤

Halsringningarna på T-tröjor kan du sy så här:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s