Lite av varje

Jag har gett min första intervju!

Oj, detta har varit riktigt spännande! Som jag väntat på resultatet! Duktiga Frida Arnqvist Engström som driver den härliga bloggen Kurbits.nu har intervjuat mig och nu har intervjun kommit ut! Så kul! Läs du också! 🙂

Här hittar du länken: Kurbits

Känner du inte till Frida och hennes blogg? Så här skriver hon själv på sin blogg (Kurbits.nu):

Välkommen till Kurbits, din slöjdkompis i inredningsvärlden!

frida_arnqvist_engstrom_kurbitsmedia_foto_anders_engstrom_web

Det finns något självklart i handens arbete, antingen vi gör det själva eller uppskattar andra som kan. Idag pratar vi ofta formgivning och design. Vore det inte roligt om vi också pratar slöjd? Att göra själv. Hitta på, tänka till. Ta hand om och använda igen. Returnera och reparera. Här vill jag göra både och. Skriva om design och formgivning, keramik och textil, trä, plåt och gummi… om eko reko och slöjdhistoria, teori och praktik, kitsch och kul.

Den här bloggen har inga begränsningar, den handlar om det jag tycker är lustfyllt och intressant. Med slöjden som avstamp kan man hamna ungefär var som helst, jag lovar! Välkommen till Kurbits, bloggen som tar dig förbi syslöjdens ångest och in i det riktigt roliga gör det självet. Här är din slöjdkompis i inredningsvärlden. Kurbits.nu

 

Slöjd är härligt!

/Christina

 

Annons

4 kommentarer på “Jag har gett min första intervju!

  1. Hej!
    Vi har en grupp ungdomar som vill sy bindor och påsar. Var hittar jag instruktionerna?
    Vänligen, Therese

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s