Sytrix

Skalbaggarna är tillbaka!

När jag lade ut om sponsor-tags i lördags med skalbaggar på, inte trodde jag att det skulle bli ett sånt drag efter dem! Jag hade en liten bit tyg på 25 centimeter och eftersom de klipps med ganska mycket spill så blev det inte så många! Men nu är förrådet av skalbaggetyg påfyllt tack vare supersnälla och supersnabba Sofia på Gittes Tygkälla i Rinkaby!

Så missade du förra gången, så kör vi en liten sväng till!

Swisha 200 kr + din adress till: 0705673373, Skriv S för Skabaggetyg och B för blomtyg + färg. Jag utökar färgerna lite idag: Röd, svart, blå, grön, gul lila och rosa! 🙂 Ditt namn står högst upp när du swishar, så det behöver du inte skriva, men GLÖM INTE ADRESSEN!! Alla tidigare beställda bagagetaggar (utom en i Sverige och några till Norge) är nu sydda, packade och skickade! 🙂

Glöm inte att en regnig sommardag är en underbar sydag!

dsc_14902629999303706521288.jpg

Kram på er

Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s