Sy små ting

Några necessärer till, snart är det ju jul!

Förra året sydde jag många necessärer både till kollegor och till nära & kära. Nu kliar det i fingrarna att sy några till. 🙂 Det är så roligt att ge bort och kan fyllas med allt från enkla vardags-toalettsaker till underbara dofter eller kosmetika.

Förra året så räknade jag hur många necessärer vi sydde och fram till nyår sydde vi över 1700 necessärer!

Ska vi sy några till i år? De är ju så roliga att sy. Har du kvar ditt mönster från förra året? Om inte så hittar du måtten här: Mått på necessärer i tre storlekar eller här: Film med måtten på necessärerna i tre storlekar Instruktionsfilmen hittar du här nedan! 🙂

Jag tror att jag ska sy några till mig själv också! 🙂

Ha det så gott och syigt! 🙂

Kram Christina ❤

 

 

Annons

4 kommentarer på “Några necessärer till, snart är det ju jul!

 1. Hej Christina! Jag har byligen börjat sy lite kläder och annat smått och gott till både mig själv och min lille son, och har i samband upptäckt dina fantastiska youtubefilmer och din blogg. Vill bara säga TACK! Jag har lärt mig så otroligt mycket av dig på väldigt kort tid, dina filmer är SÅ bra, både lärorika och inspirerande! Älskar dessutom din lugna röst och härliga dialekt! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack Zandra! Vad glad jag blir att du lär dig av mina små filmer. Prenumerera gärna på min kanal på Youtube, då når filmerna ut till fler och du får dessutom se dem lite före de som inte prenumererar. 🙂 Kram Christina ❤

   Gilla

 2. Vad glad jag är över att jag hittade till din blogg! Har lite smått börjat sy men tycker att det är lite svårt med vilken ordning man ska sy. Den här videon var väldigt tydlig så nu vågar jag ta tag i mitt projekt. Tack!

  Gilla

  1. Tack! Precis så ska det ju vara! När du sytt denna så finns det fler necessärer, väskor och både T-shirt och Hoodie där du kan följa hela plagget hur det sys. Kolla på Christinas sytips på Youtube! Lycka till och välkommen in i syvärlden! /Christina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s