Önskefilmer

Finns det intresse för en tut på en sån här?

Jag får in en hel del önskemål om innehåll till kommande filmer. En del av dessa filmar jag och lägger ut lite då och då, en del har jag redan gjort och en del är snarare varianter på det som jag redan har filmat och delat med er. Nu har jag gjort en prototyp (testversion) på en variant av Christinas-sytips-necessären. Denna gång med större öppning ner på sidorna. Finns det intresse för att jag gör en instruktionsfilm (tut) på den?

Jag önskar dig en riktigt syig vecka med massor av sytid!

Kram Christina ❤

Annons

16 kommentarer på “Finns det intresse för en tut på en sån här?

  1. Tänkte precis försöka sy förra årets necessär, så den här uppdateringen med större öppning känns ändå bättre att sy och ge som julklapp. Tack för många bra instruktions filmer, jag har lärt mig många moment på din sida.

    Gillad av 2 personer

  2. Har just sytt necessärer enl ovan bild, inte nödvändigt med film. Förstår det stora jobb du lägger ned. Bra bilder och instruktioner och det fungerar riktigt bra ändå. Film är lyx, men inget behov.

    Gillad av 2 personer

  3. Ja tack, jättegärna. Har sytt fler av din förra modell och försökte mig på att sy några med större öppning, men mina hantverkskunskaper räckte inte till…..

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s