Lite av varje

Tredje advent!

Oj… nu rusar tiden fram, redan tredje maskinen tänd… öh… nej jag menar redan tredje advent. 🙂 Jag hoppas att du har några sköna dagar ledigt i jul och kan mysa vid din symaskin. Själv håller jag på att sy lite flaskkassar, necessärer, bagagetaggar och annat kul som jag kan ge bort i julklapp till nära och kära. Jag har dessutom sytt mig en julklänning idag. 🙂 Kul med lite nytt. Mönstret har jag ritat själv och tyget kommer från Zannaz i Åstorp / zannaz.se. Jag älskar mina tunikor och klänningar med mönstrad halsringning, så det fick bli ännu en. Vill du också testa? Kolla filmen nedan 🙂

Jag önskar dig och de dina en härligt lugn och syig kväll!

Kram Christina ❤

 

 

Annons

4 kommentarer på “Tredje advent!

      1. Jag har en använd klänning, och nu har halsringningen töjt sig, undrar hur jag skall göra för att få det snyggt, klippa bort den och göra en ny ? Vill fortsätta att använda klänningen i trikå som jag trivs så bra i.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s