Bindor till flickor i Kenya

Bindor till Afrika

Idag har jag packat 1998 (!) stycken fantastiskt fina bindor och tillhörande trosor och tygpåsar! Vilken otrolig insats av oss allihop tillsammans! Bindorna hämtas i helgen och jag skickar med pengar till extra flygbagage och övervikt. Tove & co på Healthy Thinking kommer att överlämna dem personligen. Dessa bindor kommer att hjälpa ca 250 tjejer med deras personliga hygien och dessutom hjälpa dem att kunna gå i skolan även sedan de nått puberteten! 😍 Detta gör skillnad för dem både idag och i framtiden! Stort tack till alla som varit med och bidragit! 😍

Kram Christina ❤

Obs! Bilden visar bara en liten del, dvs 50 kit + 80 bindor! 😍

Annons

2 kommentarer på “Bindor till Afrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s