Sytrix

Sydde lite mer…

Äntligen semester och jag vill bara sy sy och sy! Det blev två necessärer till ikväll, en stor till min make och en liten till mig. Liiiite besvärligt att pressa fast volymvlieselinet när Oscar brer ut sig på strykbrädan hela kvällen! 😍 Men när man är så söt så kommer man ju undan med det. ❤

Kram Christina ❤

 

Annons

2 kommentarer på “Sydde lite mer…

  1. Hej Christina.
    Jag vet inte riktigt var jag ska ställa min fråga så jag chansar och gör det här. Jo, jag undrar om du kanske skulle kunna visa på youtube hur man syr en fluga. Min svärson använder inte slips utan bara flugor.
    Sen vill jag tacka för superbra inspiration som du ger! Jag längtar alltid hem till mitt syrum och det är din förtjänst 😍
    God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig och din familj. ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s