Sytrix

4:e advent och den 4:e maskinen har jag tänt…

Vilken ofantlig lyx att kunna tända den fjärde maskinen idag i min ‘lilla’ adventsljusstake. Jag har ju lämnat iväg våra dryga 2000 fina hemsydda tygbindor som ska till Kenya efter nyår, de ska till flickor som inte äger något, knappt kläderna de har på kroppen. Jag har därför tänkt att skänka pengar till dessa flickor så att de får minst en symaskin och kan lära sig att sy sina egna bindor och kanske lite kläder. Ännu bättre om de kan starta ett litet microföretag och kan försörja sig. Jag har lovat att göra ett översatt mönster till bindor med bild-stöd som de ska få. Jag kan inte hjälpa alla, men det är bättre att hjälpa några, eller hur? Jag lägger en grundplåt till insamlingen på 2000 kr. Vill du vara med på insamlingen till symaskin/symaskiner? Swisha då en slant till: 0705673373 Christina Almqvist så vidarebefordrar jag. Tove på Healthy thinking international har lovat att hjälpa oss med inköpet när de är på plats i början av nästa år. Tove har lovat att fotografera samt skriva och berätta om hur det går! ❤ ❤ ❤

Detta känns riktigt bra i magen!

Jag önskar alla en riktigt varm och mysig julhelg!

Stor kram från mig till dig!

/Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “4:e advent och den 4:e maskinen har jag tänt…

  1. En underbar toppenidé!
    Du gör skillnad på så många sätt, både här och där.
    Tack för ett lärorikt syår! Och jag hoppas du får en riktigt fin jul och många sköna sydagar på din ledighet! Kram LenaJ

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s