Sytrix

Halsringning med volang, sydd på vanlig symaskin!

Här kommer en liten film om hur du lätt syr en fin volangkrage! Det är bara den yttersta kanten på volangen som jag har sytt på overlocken, den kan du sy med en tät sicksack om du vill, för i övrigt har jag sytt halsringningen helt på vanlig symaskin. Låter jag inte som vanligt på filmen? Inte så konstigt, jag har dragit på mig nåt virus och är både snuvig och hostig! Men det går snart över, Semestern är ju snart slut! 😉 Jag hänvisar i filmen till en annan film där jag mer ingående visar hur jag syr en knapphank. Den filmen hittar du här: Knapphank

Jag önskar dig en härligt syig helg!

Kram från en snörvlig Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s