Sytrix

Fixa din en egen ministrykbräda!

Jag får väldigt många frågor i alla möjliga kanaler. Ofta kan jag svara med en av mina filmer, vilket självklart är snabbt & smidigt. En väldigt vanlig fråga är ‘Var har du köpt din lilla strykbräda som du använder i filmen?’ Den har jag inte köpt i butik utan fixat själv. Det är jätte-enkelt, du behöver bara en slät lagom stor träplatta, Thermolam (grytlappsmellanlägg som tål hög värme) eller bomullsvadd på metervara, lite större än träplattan och ett trikåtyg i bomull. Du behöver också en häftpistol att häfta fast Thermolam och tyg med. Jag har satt en bit tunn kartong på baksidan, men det är inte nödvändigt.

Jag önskar dig en riktigt fin syvecka!

Kram Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s