Lite av varje

Sponsor-bagagetaggar!

Nu har jag sytt några sponsor-bagagetaggar igen. Vanliga bagagetaggar i egen design som jag säljer för att hålla mina sytips-filmer gratis på Youtube. Du ser hur de ser ut i nederkanten av bilden, både öppen och stängdTaggarna kostar 225 kr + 11 kr i porto men just nu har jag bara 16 stycken. Jag har numrerat dem på bilden, önskar du en viss tag så får du vara lite snabb, annars välj svart eller vit (den är beige, men det är lättare att kalla den vit) spelar det ingen roll så skriv det. När det finns två siffror på samma tag så finns det två lika dana taggar av just den.

Vill du beställa så skickar du ett mejl till: christinassytips@gmail.com. Är just den du önskar såld så får du ett mejl av mig med info om det. Självklart sam-fraktar jag med mönster om du önskar det.

Det är min önskan så klart att alla Christinas sytips-filmer ska vara gratis för alla att titta på även i fortsättningen. ❤ ❤ ❤

225 kr är inklusive moms. Önskar du kvitto så skriv det i mejlet så ordnar jag det.

Kram på dig!

/Christina ❤

Annons

3 kommentarer på “Sponsor-bagagetaggar!

 1. Hej

  Jag vill köpa en tagg o det spelar ingen roll vilken du skickar.

  Katarina Werius Bäckaskiftsvägen 17 122 42 Enskede

  Gilla

 2. Hej! Jag vill gärna sponsra eftersom jag inte kan syleva utan dina youtubefilmer, men behöver inga bagagetaggar (även om de är sjukt fina), kan man swisha en slant utan att få taggar?

  Gillad av 1 person

  1. Hej Kajhub! Förlåt sent svar! Tappade bort ditt trevliga inlägg bland mina hundratals mejl… Men nu är jag här! Vad kul att du gillar mina små filmer! Man kan alltid sponsra om man vill på Swisch: 1234783452, Kolla att det står Christinas sytips! 🙂 Jag tackar på förhand och niger och bockar! Glad påsk! /Christina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s