Väskor

Necessär med två fack

Många har frågat efter en mellanvägg i mina necessärer. Klart jag fixar det! Här är resultatet. Jag har baserat detta på mönstret till ‘Necessär med stor öppning’. I början av filmen så visar jag vilka förändringar jag har gjort så att du också kan göra dem om du har original-mönstret. I slutet av filmen visar jag necessärmönstrets nya mått. Nytt mönster i två storlekar kommer inom kort. 🙂

Jag har använt Vliseline H640 som mellanlägg vilket ger necessären en stadig men ändå mjuk känsla.

Jag önskar dig en frisk och syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “Necessär med två fack

 1. Hej, blev imponerad och sugen på att sy och på alla fina hjälpmedel du använder i videon. Vad är det för något och vart hittar man dem?

  Gillad av 1 person

  1. Tack för snabbt svar! Du hade ett underlägg som verkade fungera när du skar i tyget, sedan hade du något som du använde till någon kant (såg inte exakt vad det var), liten presskudde eller liknande och en måttlinjal (eller vad jag ska kalla det, en rektangel med mått över hela linjalen). Tyckte du hade så många smarta tillbehör vilket gjorde att jag blir inspirerad att börja sy igen. Sydde mycket för länge sedan. Kommer inte ihåg allt.

   Gilla

 2. Nu är jag med vad du menar! 🙂 Skärunderlägget, den breda linjalen och mätstickan har jag också köpt på Zannaz. Det är min lokala butik, men finns också på nätet (zannaz.se). Den lilla strykbrädan har jag gjort själv och beskrivningen till den hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=6djagQOhzF4&t=1s
  Lycka till med sömnaden! Har du sy-frågor (ej köptips) så ställ dem gärna i Facebookgruppen: Christinas sytips-grupp (Bara sytips & Sömnadsfrågor!)
  /Christina ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s