Sytrix

Semester-karantän-syr!

Att inte kunna resa som jag vill och har lust till på min semester gör att jag får göra något annat som jag tycker är kul. Nu har jag test-sytt ett nytt mönster som jag inte ritat själv. Som vanligt har jag justerat lite efter eget tycke och smak. Så längd och halsringning är helt min egen. Jag hittade mönstret i tidningen Victor som är en tysk tidning men min skoltyska från 70-talet räckte inte till. Men med lite hjälp från Vuxna sytokar på FB angåde om sömsmåner ingick eller ej så sydde jag sedan bara ‘på känn’. Lite klurade fick det ju bli vid draperingen, men det löste sig till slut. Tips: är du nybörjare på att sy och dessutom inte kan tyska… Välj ett annat mönster 🙂 Lite klurigt var det allt. Tyvärr tycker jag att tyget är väl mycket pyjamas i min smak, i alla fall på mig, men det var ju och andra sidan tänkt som en toile (testsömnad). Jag önskar dig en fin och syig vecka! Kram Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Semester-karantän-syr!

  1. Den är en jättesnygg klänning! 🙂 Usch nu gjorde du mig lite rädd, jag har precis beställt en tysk sytidning och kan inte ett endaste ord på tyska, hur ska detta gå, hahaha.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s