Lite av varje

Inspirerad av YSL på 60-talet

Egentligen behöver jag ingen ursäkt för att sy, men idag låtsades jag att jag var tvungen att karantän-sy. Det är inte sant, för egentligen har jag ju semester och kan sy hur mycket jag vill! Inga måsten, allt som var inbokat är ju avbokat! Jag kollade lite på ett gammalt Antikmagasinet när jag åt frukost. Det handlade om Vintage-kläder. Jag blev så inspirerad att jag genast gick och klippte ut en tunika inspirerad av YSL på 60-talet! Kul att göra lite sånt som jag inte brukar göra. Tur att jag har lite sortiment bland tygbitarna hemma.

Vill du också se programmet så hittar du länken här: Antikmagasinet

Jag hoppas att allt är bra med dig och att du får en härligt syig helg!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s