Sytrix

Fixat tillbehörsfack till min symaskin!

Är jag ensam om att göra en massa semiviktiga saker när jag har nåt riktigt viktigt som jag måste göra idag? Jag tror att vi är många som får städat bland trådrullarna eller i städskåpetsådana dagar. Jag har gjort en hållare till symaskinstillbehören. Visst var det viktigare än ALLT annat idag? 😉 💞 Bra blev det i alla fall. Jag är alltid rädd att pressarfötterna ska hamna på golvet och ätas upp av stora stygga dammsugaren. 🤣 Jag har byggt ihop den av 2mm tjock kartong och limpistol. Nu kanske du undrar om dammsugaren ätit upp många av mina pressarfötter… Nej, inte en enda! 😍

Jag önskar dig en skön och syig söndag!

Kram Christina 🧡

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s