Sytrix

Klipp ut ett sommarlinne på 5 minuter!

Ibland vill jag bara ro ihop ett vardags-linne snabbt och enkelt, då passar mitt specialmönster där jag klipper ut fram- och bakstycke samtidigt perfekt! Jag har ritat av ett linne som jag gillar och som har samma form fram och bak, förutom i halsringningen. I denna lilla film visar jag hur jag använder det mönstret.

Ibland måste man ju få slarva lite och då gäller det att veta i vilket moment man kan fuska, eller hur? Här har du ett sånt moment! 🙂

Jag önskar dig en riktigt solig och syig vecka

Kram Christina ❤

 

 

Annons

En kommentar på “Klipp ut ett sommarlinne på 5 minuter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s