Sytrix

Syr trosor i långa banor till flickorna i Kenya!

För att flickorna i Kenya ska kunna använda våra fina tygbindor så måste de ju ha trosor. Stora hjälporganisationer skickar skänkta kläder, men inte trosor. Så nu syr jag så många jag bara kan. Måste dock få tag i mer vikresår, för nu går det åt massor! Viss är de söta! Jag önskar dig en skön och syig helg! Kram Christina 🧡

Annons

5 kommentarer på “Syr trosor i långa banor till flickorna i Kenya!

  1. Hej! Vilket arbete du gör 🤗
    Har några meter vikresår, du får gärna dem av mig, kommer inte överrens med dem.
    Maila adressen så skickar jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s