Sytrix

Tack för alla bidrag till vikresår…

Idag har jag varit i min lokala tygaffär Zannaz i Åstorp och bunkrat upp ordentligt med vikresår och tyg till trosor som ska sändas till Kenya. Efter mina 16 par trosor igår var mitt lager i stort sett uttömt. Men med bidrag från er och ordentlig rabatt av Zanna själv så blev det 100 meter vikresår (ordinarie pris var bara 169 kr för hela 25 meter!) och en hel massa tyg lämpligt för just trosor. Här ska sys trosor i långa banor! Ett tyg till mig själv blev det också, kunde liksom inte låta bli fast jag redan varit där och handlat en gång tidigare i veckan.

Jag passade också på att hälsa på duktiga Bodil från Bwear som just nu har en kurs i BH-sömnad i en sidolokal till Zannaz. Vilka fina BH de syr WOW!

Jag önskar dig en riktigt fin och syig helg!

Kram Christina

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s