Sytrix

Äntligen är det dags att sy mössor igen!

Nu smyger kylan fram igen, jag har redan fått skrapa bilrutorna på morgonen innan jag kört till jobbet flera gånger trots att jag bor så här långt söderut i landet. Nu har jag dammat av lite mysiga filmer som passar årstider, både mössor, buff och halsvärmare! Kanske finns här något som just du är sugen på! Själv behöver jag både en ny mysig halsvärmare och handledsvärmare. Det får bli lite sömnad i helgen!

Jag önskar dig en härlig och syig helg! Kram Christina ❤

Annons

En kommentar på “Äntligen är det dags att sy mössor igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s