Sytrix

1:a Advent

Sådär, så är alla julstjärnor, stakar och slingor uppe för i år. Myset har lagt sig över vårt hem. Nja, kanske inte i syrummet ännu, det har jag inte hunnit med att städa, men det kommer en dag för det också. Vi har för en gångs skull lite minusgrader här nere i södra Sverige till första advent och jag har till och med sett några få glesa snöflingor. Tänk, det blir jul i år också om än inte riktigt som vanligt. Passa på att sy och kreera, postvänliga små ting till släktingar och vänner! Postnord kommer att ha mycket att göra denna jul.

Med denna lilla adventsljusstake vill jag önska dig och dina nära och kära en riktigt fin & syig första advent!

Kram Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “1:a Advent

  1. Tack Christina för dina tydliga och fina förklaringar. Jag har alltid sytt, mer eller mindre och började väldigt tidigt att försöka sy egna byxor som liten (7-8 år troligen) Jag fick ett gammalt lakan som mamma gav mig, jag satte mig på det och ritade efter kroppen, klippte ut 2 delar och sydde ihop. Det gick ju inte så bra, men mamma lät mig försöka, och det är jag såååå tacksam för idag. Hon förklarade varför det inte fungerade att göra så och jag fick en insikt om detta (för ca 55 år sedan). Men jag glömmer det aldrig. Nu har jag börjat sy kläder igen efter flera år av enbart gardinsömnad, laga kläder och då och då sy en blus. Har köpt mig en begagnad Overlock (Bernina – mitt favoritmärke) och är så himla glad för den. Jag vill tacka dig för dina inspirerande filmer och hjälp med att sy fina halskanter. Det räddade mig och mina nysydda toppar i stretchtyg, som jag älskar! Önskar dig en skön och avkopplande jul. Hälsningar Lena Hammarlund i Linköping

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s