Sytrix

Så kul, måste bara sy några till!

Nu har jag sytt tre snabba necessärer till ikväll! Så lätta och så snabba! Ibland vill jag ha sömnad som utmanar mig och som är riktigt svår, men ibland, som idag, vill jag sy något snabbt och enkelt! Det är lite som terapi när man är stressad, liksom. För nu är det jättemycket på jobbet, många elever som ska bli klara med sina arbeten innan jul och massor av betyg och bedömningar. Då är denna typen av sömnad avkopplande för mig.

Jag hoppas att du har det bra och syigt och att du håller dig frisk.

Kram Christina ❤

Fotnot: Necessärerna är sydda i softshell och är ofodrade. En variant på ‘Necessär med stor öppning’ och sydd efter det mönstret.

Den ofodrade beskrivningen hittar du här: Sy en enkel necessär i softshell

Den fodrade original-beskrivningen hittar du här: Necessär med stor öppning

Gratis mönster för nedladdning hittar du här: Mönster

Om du önskar att sälja alster efter mina mönster så måste du köpa mönstret först. Skriv då ett mejl till: christinassytips@telia.com ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s