Sytrix

Sy breda snygga stickningar med sömnadslinjalen!

Det finns ett kanonbra tillbehör till symaskinen som nästan verkar helt bortglömt och det är SÖMNADSLINJALEN. En liten oansenlig pinne med krok på men som är så fantastiskt bra när man ska sy snyggt och rakt. Speciellt till breda stickningar är den fantastiskt bra. Jag har gjort en liten kort film där jag visar hur du kan använda den lätt och enkelt. Jag rotade dessutom fram en gammal sömnadslinjal ur gömmorna och testar den på min cover Gloria. Som ett litet bonus visar jag också vad en stödstickning är och vad fint det blir i halsringningskanten med den.

Jag önskar dig och de dina ett riktigt bra, syigt och framförallt friskt 2021

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s