Sytrix

Mitt lilla företag fyller 1 år idag! <3

2020 har på många sätt varit en märkligt år, ett år som kommer att skrivas in i alla historieböcker. Förutom vad sjukdomen ställt till med i sig själv så har det också varit väldigt tufft för många små och stora företag. Taxi- och restaurangbranschen har och har haft det svårt. Symaskins- och tygbranschen verkar däremot klarat sig väl, så vitt jag förstår. Många är vi som varit mer än vanligt hemma och njutit vid våra tyger och symaskiner.

1 januari 2020 startade jag mitt lilla företag ‘Christinas sytips, mest för att få mina papper i ordning och betala moms och skatt efter alla konstens regler. Tanken är att företaget inte ska vara direkt vinstdrivande. Jag har, tack och lov, ett fantastiskt stöd med detta av Belinda, Julia och Christoffer på Ekeby Företagsredovisning. Tänk, det finns folk som tycker att det är ROLIGT med momsredovisningar, deklarationer och att mata in kvitton! Otroligt! Inte jag, men jag har i alla fall sorterat in allt i rätt ordning nu. Allt som jag sålt under året, varenda mönster, är nu dokumenterat och moms & skatt ska nu redovisas till Skatteverket. Det känns bra i magen!

Men, vi måste ju fira lite också, eller hur?

DENNA JUBILEUMSREA ÄR SLUT

Idag 2 januari 2021 och i morgon 3 januari så ger jag dig 20 % rabatt på alla mina mönster! Det betyder att små mönster (A3) kostar 100 kr (ord pris 125 kr) och stora mönster (A1) kostar 120 kr (ord pris 150 kr), men alltså bara idag och i morgon! Porto för litet mönster är 12 kr och 24 kr för stort mönster. Skicka din beställning i ett mejl till: christinassytips@telia.com (Gäller alla beställningar som kommer in på mejl fram till klockan 23.59 den 3 januari.)

Mönstren hittar du här: Christinas sytips mönster

Jag önskar dig en fin och syig Trettondagsafton!

Kram Christina ❤

Annons

6 kommentarer på “Mitt lilla företag fyller 1 år idag! <3

 1. Hej! Tack för underbara filmer som hjälpt mig så mycket som nybörjare! Jag köper gärna ett ryggsäcksmönster! Swishar på en gång. Adress: Yohanna Seaton Ellen Keys gata 37 12952 Hägersten

  Mvh Yohanna Seaton

  Gillad av 1 person

   1. Men oj! Trodde det kom på mejlen :p vill du ta bort sen du kollat adressen? :p /Med vänlig hälsning, Yohanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s