Sytrix

Pernilla och jag är tillbaka!

Tack för alla underbara hejarop och förfrågningar om ‘kommer det fler fredagsfilmer?’! Jag har inte haft tid och ork, så är det ibland. Det var en väldigt speciell vår med Covid och mycket på jobbet i vår. Men nu är vi här! Idag har vi en ny färsk film om en av de vanligaste frågorna vi får; SYMASKINER! Behöver man alla olika typer av symaskiner? Här är vårt svar på detta. Hoppas att just DU får svar på några av dina frågor!

Kram Christina och Pernilla

Annons

4 kommentarer på “Pernilla och jag är tillbaka!

    1. Det har vi inte tänkt på… Industrimaskiner är ju oftast för just industri eller ateljé bruk, eller ska jag säga yrkesbruk, kanske. Våra filmer är ju mer för hemmabruk. Fast… alla får gärna kolla på dem! 🙂 /Christina ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s