Sytrix

Kom och prata overlock med mig!

Förra gången jag körde sytips hos Zannaz i Åstorp så var det så kul att träffa er som tittar på mina filmer, så nu när jag fått den chansen igen så tog jag den direkt! Den 30 juli 2021 mellan klockan 11-17 kommer jag att ge tips om overlock och overlock-sömnad hos Zannaz i Åstorp. Självklart svarar jag på andra syfrågor också och vill du bara komma in och säga hej så tycker jag också att det är roligt! Och du, du stör inte om du avbryter mig med ett hej! 🙂

Precis som förra gången så kommer jag att sälja Christinas sytips-mönster på plats för 125 kr/st (ordinarie pris 150 kr + 24 kr porto= 174 kr)

Jag hoppas att vi ses!

Många syiga och varma kramar /Christina ❤

PS. Zannaz kommer att ha öppet på ‘Zannaz Outlet’ i lager C (precis bredvid affären) Där kan du köpa jättefina tyger till vrakpriser!

Fotnot: Zannaz är en tygaffär som ligger på Storgatan 12 i Åstorp i nordvästra Skåne. 5 minuters gångväg från Åstorps station.

Annons

2 kommentarer på “Kom och prata overlock med mig!

  1. Hej, tyvärr kan jag inte komma den trettionde. Det hade varit roligt med en kursdag där man i lugn och ro går igenom overlockmaskinen. Mvh Ewa Wictor

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s