Sy små ting · Väskor

En katt bland hermelinerna

Denna blogg med tillhörande youtubekanal och Facebooksida skulle ju bara handla om smarta tips för klädsömnad. Men ibland kan jag liksom inte låta bli att flika in en katt bland hermelinerna. När vi handlar mat så självscannar vi alltid, du vet, går runt med en egen scanner i butiken och lägger ner varorna direkt i den egna kassen. Jag har sytt massor med kassar, jag vill ju undvika plasten av miljöskäl, men ingen har varit optimal till just självscanning eftersom man då vill ha en kasse som står upp av sig själv. Därför kom jag på att jag tar en färdig kasse som jag tycker att fungerar bra och klär den i ett snyggt kraftigt tyg. Sagt och gjort, jag klädde 4 kassar och har använt dem sedan dess och vi älskar dem. Snygga och starka. Dessutom så behöver man inte skämmas för att ha fel logga i fel butik… Sy du några du också! Perfekt ‘gåbortpresent’ dessutom! Jag tror att du fixar det på mindre än en timme även om du är lite ovan! Lycka till!

Undvik plast! Sy en kasse!

/Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s