Sy fickor

Fickorna på min kappa!

Projekt kappa nr 6 (!) efter samma mönster är inlett. Ett (i min värld) dyrt och lyxigt jaquardvävt tyg i ull som jag egentligen bara skulle sytt en liten omlottkofta av ska alltså nu bli en kappa. Som jag skrivit tidigare så har jag knappt några spillbitar så nu när jag skulle sy mina fickor så fick de bli i accentfärg, men det blev snyggt! Lite pirrigt är det alltid att klippa hål för fickor i så dyrt tyg men det blev fint till slut. Här kan du följa mitt fickprojekt:

Regnar det ute? Det gör inget, jag ska ju sy!

/Christina ❤

Annons

En kommentar på “Fickorna på min kappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s