Sytrix

Semester-shopping hos Zannaz!

Nu när det är semester på hemmaplan som gäller och alla original-semesterplaner har ställts in så måste ju tyglagret hemma justeras, eller hur? Besökte min egen lokala tygaffär idag, ville egentligen mest hälsa på. Hittade enfärgad trikå på rea och detta underbara våfflade bomullstyg som ska bli en skön morgonrock. Zanna stod just och packade upp nyinkomna sybehör och band. Kolla vilket underbart flätat snöretill hoodies och den härliga metalltråden till overlock och cover. Jag måste genast testa den. Undrar du vad jag ska ha det flätade bandet till? Till badrocken, så klart! Det kommer att bli så fint! Kolla så fint det matchar! Kram Christina ❤

Annons

En kommentar på “Semester-shopping hos Zannaz!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s