Sytrix

Hem-sy-semester!

Inte så dumt!  Idag blev min badrock klar som jag köpte tyg till hos Zannaz i förra veckan. Alla sömmar är sydda med bandkantare. Jag sydde precis som om jag sytt ihop på overlocken. Det blev fantastiskt fint och lyxigt inuti! Som vanligt har jag använt mitt kappmönster för jag ville att den skulle ha lite snygg form och inte vara så klumpig i ärmhålen som många badkappor är. Tips! Om du ska du sömmar med bandkantare, testa först med rätt tyg och med korsande sömmar så att du vet att din maskin orkar. Det blir ganska tjockt. Jag sydde med Babylock Gloria och Zannaz egen bandkantare. Allt material inkl den snygga flätade snodden kommer från Zannaz. Kram Christina 🧡

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s