Sytrix

Dockor till barnen i Nairobis slumkvarter!

Jag har redan tidigare skrivit om Toto club i Nairobi där barn samlas på lördagarna för att umgås och träffa vuxna. Jag håller på att samla in små platta kasperdockor som jag ska dela ut till barnen där i vår. Just nu har jag 30 jättefina dockor som ni sytt (och jag sytt) och skickat hit men jag önskar att vi fick ihop ca 100 stycken! Tanken är att den ska vara en tröst och trygghet för ett barn som känner sig ensamt

Häng med och sy! Tillsammans gör vi skillnad!

Filmen hittar du här: Sy en kasperdocka

Mönster hittar du här: Mönster till kasperdocka

Tips! De runda äronen eller utan öron är enklast att sy och du behöver inte sy stickningen runt om på slutet om du syr i trikå. Jag har testat att göra några utan stoppning, det funkar fint när man syr i lite kraftigare trikå/jogging! 🙂

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s