Sytrix

Varför ett kanalband på munskyddet?

Jag har fått en del frågor om kanalbandet jag syr fast på munskyddet. Jag anser att det mjuka kanalbandet ligger bättre till mot näsa och kind när jag använder munskyddet så att mina glasögon inte blir immiga. Dessutom är det mjukt och fint. Bwear säljer BH-material och säljer just denna typ av mjuka kanalband som egentligen ska användas när man ska sy en BH med byglar. Så skönt mot näsan! 🙂 Bodil på Bwear är dessutom en fena på att göra BH-mönster i ALLA storlekar! Jag har sytt hennes Angie, så snygg och så skön!

Här är min länk till munskyddet: Mönster

Här är min länk till instruktionsfilmen: Munskydd

Lycka till och var rädd om dig!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s